Beloved Followers

About Me

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY To order sms or call me at:013-9195305 or email at syazanaibrahim@gmail.com

9 May 2011

Handsock Kain T-Shirt Sedap Pakai RM10 SHJ!!!

Baiklah setelah saya kebusyan di HR Department so kali ni nak jual murah handsock atau sarung tangan kain t-shirt..so kalau pakai lengan pendek jangan risau pakai je sarung ni dh jd macam t-shirt lengan panjang..sape yang nk blh order dl..so far yang ni ade dlm stok syazasyahriza...dia ade getah kat atas siku tu...so xlonggar la...sgt selesa dipakai...MURAH-MURAH!!! RM10 SAHAJA UNTUK SEPASANG HANDSOCK T-SHIRT di SYAZASYAHRIZA..Crla kat mydin or Jalan TAR, RM15 tauuu..So, ape tunggu lagi.....Stok yang ade ni size M okey???kalau nak size lain kene order dl oteyy....

NOW!!!RM8 SHJ

SOLD

 SOLD

 SOLD

New Update Inner Cotton murah2 RM6 SEHELAI

ALL SOLD OUT

Salam, semua pelanggan setia syazasyahriza.maaf banyak2 sbb lame xmengupdate..terlalu bz lately dgn keje opis dan thesis yg perlu disiapkan..heheh...okey, jom layan stok2 br ni k...

IC 15-OREN TERANG:AVAILABLE
IC 16-OREN MUDA:SOLD

IC 17-HIJAU CUN:SOLD
IC 18-ORENKEKUNINGAN:SOLD

IC 19-TURQUOISE:AVAILABLE
IC 20-KUNING CAIR:SOLD

IC 21-PINK FUSHIA:SOLD
IC 22-BIRU MUDA:SOLD

IC 23-MAROON:SOLD
IC 24-PURPLE MUDA:SOLD

IC 25-HIJAU GELAP:SOLD
IC 26-PINK MUDA:SOLD

IC 27-BIRU:SOLD
IC 28-BIRU NAVY:AVAILABLE

IC 29-COKLAT TUA:SOLD
IC 30-COKLAT BELACAN:SOLD

IC 31-HIJAU CUN:SOLD TO WANIE
IC 32-HIJAU TERANG:SOLD