Beloved Followers

About Me

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY To order sms or call me at:013-9195305 or email at syazanaibrahim@gmail.com

9 May 2011

Handsock Kain T-Shirt Sedap Pakai RM10 SHJ!!!

Baiklah setelah saya kebusyan di HR Department so kali ni nak jual murah handsock atau sarung tangan kain t-shirt..so kalau pakai lengan pendek jangan risau pakai je sarung ni dh jd macam t-shirt lengan panjang..sape yang nk blh order dl..so far yang ni ade dlm stok syazasyahriza...dia ade getah kat atas siku tu...so xlonggar la...sgt selesa dipakai...MURAH-MURAH!!! RM10 SAHAJA UNTUK SEPASANG HANDSOCK T-SHIRT di SYAZASYAHRIZA..Crla kat mydin or Jalan TAR, RM15 tauuu..So, ape tunggu lagi.....Stok yang ade ni size M okey???kalau nak size lain kene order dl oteyy....

NOW!!!RM8 SHJ

SOLD

 SOLD

 SOLD

1 comment: