Beloved Followers

About Me

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY To order sms or call me at:013-9195305 or email at syazanaibrahim@gmail.com

25 Dec 2010

CHRISTMAS SALES!!!


Jom2 syazasyahriza berbesar hati nak wat christmas sales untuk pelanggan-pelanggan ni...baik ati ni senang ati br dpt lesen la katakan..hahaha...sale ni HANYA UNTUK:

SELENDANG GYPSI OMBAK RINDU 2 TONNES SHJ OKEYYY....

HARGA SEBELUM SALES RM16 

SEKARANG RM14.50 SEHELAI..JOM BELI!!!!

Sales murah-murah jer,kat luar xdapat tau harga camni,kat luar jual RM25 OKEY...xcaye g tgk kat pkns..hahaha

Beli 1 = RM 14.50

Beli 2 helai dan ke atas = RM13.50 sehelai

CEPAT2 LA YER BELI, SALES NI SAMPAI  

31 DISEMBER 2011 JER

TAUUU..ALMAKLUMLAH, TAUN BARU DH SBUK NAK G MAIN BUNGA PI LAK..HEHHEH

23 Dec 2010

Update SELENDANG GYPSI OMBAK RINDU 2 TONES!!!RM16 SEHELAI SHJ....

Ok kali ni syazasyahriza nk update  SELENDANG GYPSI OMBAK RINDU 2 TONES..ni  baru dipasaran.kalau sebelum ni ade plain colour jer untuk selendang gypsi, di syazasyahriza, sy tawarkan harga yang murah je untuk 2 tones kaler HANYA RM16/SEHELAI!!!MURAH TUUU....Kat luar dlm RM22-25 tau..so, dapatkan selendang yang murah2 jer kat syazasyahriza...kain pon best, malas iron pon sweet jer nk pakai :)


                              HARGA SEHELAI :RM 16
                              CLEARANCE SALE!!!!


RM13.00 SEHELAI
                            
                       STATUS: ALL SOLD OUT 

UPDATE SELENDANG BUNGA DAN CORAK CANTIK...RM8 SEHELAI!!!


Ye, seperti yang dijanjikan, syazasyahriza dah masukkan selendang terbaru...murah2 jer,
RM8 SEHELAI. Beli kat luar RM10 tau...Cepat2 beli semua stok dlm 1 unit...So, belilah skali ngan inner cotton syazasyahriza skali ye,br cantik nak pakai ngan selendang..Blh pilih nk inner cotton mana2 yang berkenan yee...Sume kain best sebab syazasyahriza pon suke pakai selendang macam ni..hehehhe...kalau nk sekoadi tu syazasyahriza akan pilih yg cun2 mengikut kaler yang anda nak.ok??

          

                  SYAZASYAHRIZA PRICE: RM8/SEHELAI
               
SEBELUM SALE: 
                     1 HELAI RM8.00
                     2 HELAI KE ATAS RM 8.00 JGK SEHELAI 
                                        SEKARANG ......

CLEARANCE SALE!!!!!!

RM7.00 SEHELAI 


                  STATUS:ALL SOLD OUT


















22 Dec 2010

Next update...Jualan selendang Murah-murah..Jangan Lepaskan peluang

Untuk next update, syazasyahriza nk jual SELENDANG dan SHAWL murah-murah khas untuk pelanggan blog ni...Mesti korang sume xsabar nak tunggu....Harga serendah RM 8 SEHELAI!!! NANTIKAN YE, KAWAN-KAWAN.....

Model syazasyahriza..Layannnnn

Ye, seperti yang dijanjikan,kali ni syazasyahriza nak tunjuk skit model2 yang bergaya dengan anak tudung cotton...Credit to my sis sebab dia suke sangat jadi model saya..My sis ni kreatif so dia mix colour..kire dia pakai double la....So, depend kat u all nk pakai 1 kaler or bp banyak ataih kpala tu, janji cun melecuns gitu..hehehe...Jom Tengokss...


Model cuns ni pakai anak tudung kaler COKLAT TUA
 
Gabungan kaler HIJAU STABILO & ABU-ABU  blh match dengan selendang hijau ni...haa hot gituuu


Ha, untuk selendang kelabu ni pakai anak tudung kaler ABU-ABU & MERAH CABE..tanteksss jugak


Ha yang ni lak, meletup tak, silang punye silang, sweet je mix kaler SALEM SEDANG & BIRU MUDA
  
Okla, sampai sini dulu model saya pose ye, nantikan promosi untuk selendang yang kiut miut..bile tu??? ha, tunggu...........

Promosi Pembukaan !!! Jualan Anak Tudung Cotton RM6 SEHELAI

 RM6.00 SHJ SEHELAI!!!
 

 PROMOSI PEMBUKAAN SYAZASYAHRIZA! Murah-murah.. Harga anak tudung cotton HANYA RM6 SEHELAI! .Sangat cantik dipakai dengan selendang. Ade pelbagai warna, SIAPA CEPAT, DIA DAPAT!! Cepat2 order sekarang!!!Jangan lepaskan peluang keemasan ni..

                                        
                  HARGA SEHELAI: RM 6
                           HARGA SEKODI: RM90




                                                     ALL SOLD OUT