Beloved Followers

About Me

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY To order sms or call me at:013-9195305 or email at syazanaibrahim@gmail.com

19 Jul 2017

Syaza Syahriza Come Back Home

Assalamualaikum sahabat-sahabat, Ya Allah, lama sungguh meninggalkan blog hingga bersarang. Ada yang rindu tak? Kalau ada yang rindu Syaza nak menulis baliklah. Kali ni kita nak lebih kepada cerita, pengalaman, kongsi info dan tips apa saja yang bermanfaat . This is like Syaza Syahriza Rebirth jugaklahπŸ˜„ Dah lama hanya membace blog dan rasa dah sampai masa menulis semula. Jom follow blog Syaza, dan Syaza follow balik korag punya story okeyπŸ˜‰ Semoga perkongsian dari blog Syaza ni sedikit sebanyak dapat memberi manfaat pada sahabat-sahabatku. Aduhhh rindu sangat pada sahabat bloggers semua πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Love, Syaza Syahriza 12.46am 20July2017

29 Jan 2014

New year sale!!!! Cheap Elegant Dress




First batch-Dress
GF3131 Blocking Maxi Dress
RM49
Postage
RM6 Semenanjung
RM9 Sabah & Sarawak

Length: 57"
Bust: 37"
Shoulder: 13"
Sleeve: 23"
Size:Free Size Fits Up to Small L
Material : Chiffon With Lining,Sleeve Without Lining

Black-Sold out
Blue-Sold out

posted from Bloggeroid

13 Jan 2014

BLOUSE BELOW RM30!!

Hai new year 2014!!!

Lame dh syazasyahriza shop x update kan. Very busy with new life kan.hehe..ok jom cuci mata sume and pilih2 yg mana berkenan, cantik2 utk si cantik ayu

BLOUSE NAYLA











RESTOCK!!!
GF2955 Blouse Nayla
Price : RM30
Postage
RM6 Semenanjung
RM9 Sabah & Sarawak

Length: 83cm
Bust: 106cm
Shoulder: 38cm
Sleeve : 55cm
Free Size Muat Sampai L
Material : Cotton

posted from Bloggeroid

7 Jun 2011

Customize Baby Headband

Hai, semua customer Syazasyahriza...lamenye xketemu ye...kali ni syazasyahriza ade handmade headband..blh plh mana yg berkenan dihati...atau blh customize nk bunga or mcm2 mane, insyaAllah, kita tunaikan...pasti puteri2 anda comels lotesss.....any design yg nk request pn blh...Ini adalah contoh2 blh pilih n nama yg sesuai.brminat blh pm/whatsapp sya 0139195305.


HEADBAND 1



HEADBAND 2



HEADBAND 3



HEADBAND 4



HEADBAND 5



HEADBAND 6



HEADBAND 7



HEADBAND 8



HEADBAND 9



HEADBAND 10



HEADBAND 11



HEADBAND 12



HEADBAND 13



HEADBAND 14



HEADBAND 15



HEADBAND 16



HEADBAND 17



HEADBAND 18



HEADBAND 19



HEADBAND 20



HEADBAND 21



HEADBAND 22

30 May 2011

Pre loved-Collection 1

hai, lm nye xupdate...br selesai sgalanya..menunggu panggilan je...jom lyn, pre-loved shawl la..i let go murah2 je..nm pn pre-loved ade bintik2 skit kesan broach tu biasala, ade yg pkai skali pn ade..ni first collection dl, xsmpt lg nk mengumpul masih bz ulng alik kltn, sepang,next terengganu..hehee..cuti2 m'sia jap..jom tgk ye...cun2


AVAILABLE



AVAILABLE



AVAILABLE



AVAILABLE



AVAILABLE



AVAILABLE



AVAILABLE



AVAILABLE



AVAILABLE

ni pakai skali je, wat g dinner mapra

9 May 2011

Handsock Kain T-Shirt Sedap Pakai RM10 SHJ!!!

Baiklah setelah saya kebusyan di HR Department so kali ni nak jual murah handsock atau sarung tangan kain t-shirt..so kalau pakai lengan pendek jangan risau pakai je sarung ni dh jd macam t-shirt lengan panjang..sape yang nk blh order dl..so far yang ni ade dlm stok syazasyahriza...dia ade getah kat atas siku tu...so xlonggar la...sgt selesa dipakai...MURAH-MURAH!!! RM10 SAHAJA UNTUK SEPASANG HANDSOCK T-SHIRT di SYAZASYAHRIZA..Crla kat mydin or Jalan TAR, RM15 tauuu..So, ape tunggu lagi.....Stok yang ade ni size M okey???kalau nak size lain kene order dl oteyy....

NOW!!!RM8 SHJ

SOLD

 SOLD

 SOLD

New Update Inner Cotton murah2 RM6 SEHELAI

ALL SOLD OUT

Salam, semua pelanggan setia syazasyahriza.maaf banyak2 sbb lame xmengupdate..terlalu bz lately dgn keje opis dan thesis yg perlu disiapkan..heheh...okey, jom layan stok2 br ni k...

IC 15-OREN TERANG:AVAILABLE
IC 16-OREN MUDA:SOLD

IC 17-HIJAU CUN:SOLD
IC 18-ORENKEKUNINGAN:SOLD

IC 19-TURQUOISE:AVAILABLE
IC 20-KUNING CAIR:SOLD

IC 21-PINK FUSHIA:SOLD
IC 22-BIRU MUDA:SOLD

IC 23-MAROON:SOLD
IC 24-PURPLE MUDA:SOLD

IC 25-HIJAU GELAP:SOLD
IC 26-PINK MUDA:SOLD

IC 27-BIRU:SOLD
IC 28-BIRU NAVY:AVAILABLE

IC 29-COKLAT TUA:SOLD
IC 30-COKLAT BELACAN:SOLD

IC 31-HIJAU CUN:SOLD TO WANIE
IC 32-HIJAU TERANG:SOLD

25 Mar 2011

DINNER DRESS DAN BAJU CANTIK2,LAGI MURAH...JOM BELI!!!

Hai kawan-kawan semua..lamanya xbertemu dengan stok2 baru kan..so, kali ini Syazasyahriza Shop nak perkenalkan baju-baju untuk dijual..setiap pakaian ada yang baru dan terpakai...sj nak try jual baju-baju melihatkan trend remaja sekarangkan suka bergaya..jom, pilih2 kasi murah jer



DRESS LYCRA SEJUK
NEW
AVAILABLE

KEMEJA COTTON  
CONDITION: 8/10
NO DEFECT
AVAILABLE

DINNER DRESS
 NEW
AVAILABLE

 DINNER DRESS

 NEW
AVAILABLE

DINNER DRESS
 CONDITION:9/10
AVAILABLE

 VINTAGE DENIM
CONDITION:10/10
AVAILABLE

PUNJABI JARANG
CONDITION:8/10
AVAILABLE

BAJU MUSLIMAH
CONDITION:10/10
AVAILABLE