Followers

About Me

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY To order sms or call me at:013-9195305 or email at syazanaibrahim@gmail.com

Dec 27, 2010

PRE-LOVED SHAWL ONLY RM12 INCLUDE POSTAGE :)

Ok, kali ni, nk jual murah2 syazasyahriza preloved shawl,selendang...sume masih elok lagi...bintik sikit2 broach tu biasala kan,kalau xbintik langsung xpnh pakaila namanye..ade yang pakai skali je untuk dinner..hheheh...so jom beli, murah2 jer......SET NI DAH NI INCLUDE POSTAGE TAU..Ha, siap sy bagi free inner my pre-loved lagi untuk setiap set yang korang beli...nnt sy upload inner yer, internet slow plak....tp inner ni lain skit dengan yang sy jual k, still cotton, tapi kain dia lembik skit...apepon, inner ni masih in good condition sbb pakai jarang2...




      SATU SET = RM12 (INCLUDE POSTAGE) + FREE INNER blh pilih selendang yang disukai mana2 xikut set pon xpe.
Kalau beli 1 =RM3


PRE-LOVED: SET A
merah:available
hitam:SOLD TO ALIA
pink:SOLD TO ALIA


 PRE-LOVED: SET B (all available)

 PRE-LOVED:SET C (all available)



 PRE-LOVED: SET D (all available)




Ok, stakat ni dulu update untuk my pre-loved....next...tunggu stok baru selendang...shawl...bile tu??? TUNGGU.............

No comments:

Post a Comment