Followers

About Me

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY To order sms or call me at:013-9195305 or email at syazanaibrahim@gmail.com

Dec 22, 2010

Model syazasyahriza..Layannnnn

Ye, seperti yang dijanjikan,kali ni syazasyahriza nak tunjuk skit model2 yang bergaya dengan anak tudung cotton...Credit to my sis sebab dia suke sangat jadi model saya..My sis ni kreatif so dia mix colour..kire dia pakai double la....So, depend kat u all nk pakai 1 kaler or bp banyak ataih kpala tu, janji cun melecuns gitu..hehehe...Jom Tengokss...


Model cuns ni pakai anak tudung kaler COKLAT TUA
 
Gabungan kaler HIJAU STABILO & ABU-ABU  blh match dengan selendang hijau ni...haa hot gituuu


Ha, untuk selendang kelabu ni pakai anak tudung kaler ABU-ABU & MERAH CABE..tanteksss jugak


Ha yang ni lak, meletup tak, silang punye silang, sweet je mix kaler SALEM SEDANG & BIRU MUDA
  
Okla, sampai sini dulu model saya pose ye, nantikan promosi untuk selendang yang kiut miut..bile tu??? ha, tunggu...........

No comments:

Post a Comment